Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 19 og forelsket i en som er 15 som bor langt unna

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei ! Jeg vet ikke, men tror jeg er veldig betatt av en gutt. På hytta for et par år siden da de flyttet på nabo gården så jeg han for første gang, og ble straks veldig betatt. Greia er at jeg er 16 år og han er 19 år så alderforskjellen er stor. En annen ting er at han bor i trondheim og jeg bor i oslo. Jeg aner ikke hva han føler for meg, men jeg tenker på han hele tiden. Skjekker ut facen han ihvertfall en gang om dagen. tenker på hvor deilig det hadde vært hvis han og jeg hadde vært kjærester. Er jeg obssesed ? Jeg liker han kjempe godt og til nå er vi bare venner og henger sammen hver gang jeg er på hytta. hva skal jeg gjøre ? vet jo ikke hva han føler om meg. mange av mine venner mener jeg bør si det til han, men tørr bare ikke. redd han skal le av meg eller ikke føle det samme. forslag ? trenger svar litt kjapt =) er litt desperat. hilsen liten betatt jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er ikke noe galt i at dere kan flørte litt selv om dere bor så langt unna hverandre. Men dere har jo en del utfordringer, både med tanke på aldersforskjellen og med tanke på avstanden. Dette må dere snakke om hvis det noen gang skulle bli noe mer seriøst.

 

Ikke bare se på facebooken hans, snakk med han! Flørt med han. La han skjønne at du liker han, du trenger ikke nødvendigvis å si det til han. Gi han komplimenter og vis at du er interessert. Hvis dere snakker en del sammen, kan det godt hende at det skjer noe neste gang dere er på hytta og får møttes. Bare pass på å hold en god kontakt og en god kjemi.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell