Hopp til hovedinnholdet

Er jeg avstandsforelsket i en eldre gutt?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 14 år jeg er så utrolig forelsket i en gutt som er et par år eldre enn meg jeg tenker på han nesten hele tiden !! Pappan min driver å selger japanske sportsbiler og gutten som jeg liker er glad i å kjøre bil og skru og mekke på biler og sånt . Det er 15 års grense for å kjøre junior drifting på bane nå og han er gammel nok til det så han gjør det ! Jeg ser han nesten hver gang jeg er hos pappa. Mamma og pappa er skilt. Så hva synes dere jeg skal gjøre.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

 

Det virker som du har en god gammeldags avstandsforelskelse. Dessverre er dette noe som ofte ikke kommer i oppfyllese, nettopp fordi man er forelsket på avstand. Hvis jeg forstår deg rett, er det du som ser på han – og er forelsket i han. Du sier du kun ser han når du er hos din far – noe som vil si at du ikke ser han så ofte. Det er derfor mye mer vanskelig å bli kjent med han, og prøve å få ”en greie med han”.

 

Hvis du bestemmer deg for å prøve å få han – burde du gå ordentlig inn for det, og snakke med han når du først er hos din far. Hvis ikke burde du endre innstilling, og prøve å tenke at det finnes mer passende gutter som både bor nærmere, og er mer jevnaldrende med deg.

 

Lykke til med valget!

 

Mvh,

ungdomsredaksjonen i ung.no.

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell