Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en eldre mann.

Jente
 

Spørsmål

Jeg er 18 år gammel og han jeg liker er 31 år. Og jeg liker han veldig godt og tror han liker mæ. Men iallfall så føler jeg at han ikke liker mæ på den måte som jeg gjør. han er så opp og ned hele tiden. jeg vet ikke hvor jeg har han, og han gjør ting som er stadig vekk overraskende og nytt for meg. han svarer meg ikke på melding når han er bort eller med venner. bare kunn når han er hjemme, han sier at han kunn driver med mæ, men jeg for det ikke på følelsen at han gjør. så håper du kan hjelpe mæ med å gjøre det enkelt for oss begge :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

 

Det virker som han tar litt avstand, ettersom han kun vil snakke med deg når han er alene. Dette kan også gå på at han syns det er anderledes og rart at du er 13 år yngre, i den perioden du er i livet nå. Det er tross alt 13 års forskjell mellom dere, og han er i et ganske annet stadie i livet enn du er.

Hvis du har snakket med han om dere to, og dere er enige at dere "holder på" - så ville jeg ha snakket med han om hvordan han oppfører seg. Hvis det er slik at du ikke vet hvor dere står, og det kun har en "greie" ville jeg ha tenk nøye igjennom om dette er et forhold jeg ville ha satset på, med tanke på blant annet aldersforskjellen. Tenk nøye igjennom avgjørelsen din, og ta beslutningen din ut ifra hva du tenker.

Ha i bakhodet at det finnes mange andre gutter der ute som er jevnaldrene med deg og som kanskje ønkser mer det samme som deg.

 

Lykke til med evt. beslutning!

 

Mvh,

ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell