Hopp til hovedinnholdet

 hvordan skal jeg få han til å legge merke til meg!?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 14 år som er avstandsforelsket. Jeg hater det over alt på jord, men jeg kan ikke noe for det! Han jeg liker er to år eldre, og går i tiende. Og nå som det er sommerferie snart, slutter han på skolen. Jeg vet at han vet hvem jeg er, og jeg møter ofte blikkene hans, og det kribler masse i magen! Jeg tror han liker en annen jente, men ikke hvem.. Jeg så nemlig en status på facebook, der det sto noe greier om det.. Jeg er så trist! Akkurat nå gråter jeg, og jeg klarer ikke slutte! Det er som hjerte mitt kuttes i to! :( Har pratet med han en gang, og jeg var glad i FLERE uker etterpå! Savner den følelsen så utrolig nå! Til sommeren er det forresten dana cup, og jeg skal, og han skal. Jeg gleder meg masse, og håper vi kan bli kjent, men.. hvordan skal jeg få han til å legge merke til meg!? Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! :( Og hvordan kan vi bli kjent, når jeg er så sjenert ovenfor de jeg faktisk liker!? Andre gutter er helt greit, og jeg har mange guttevenner.. men ingen av guttevennene mine kjenner han noe spesielt heller.. så kan dere hjelpe meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Du må få ham til å se deg, så bruk utstrålingen din til å vise at du er en jente han vil like. Bruk de siste dagene på skolen før ferien flittig. Smil til ham, hils når dere går forbi hverandre og prøv å få i gang en samtale. Dere kan snakke om ting dere har til felles, for eksempel fotball, eller skolen dere går på. Spør ham om hvor han skal begynne til høsten, og om han gleder seg. Kommer han kanskje til å savne den gamle skolen? Hva med fotballen: vil han fortsette å spille neste år? Vis at du er interessert i hva han tenker, og flørt med ham. Du burde også le masse når dere er sammen, så han ser at du er en glad og morsom jente, som det er lett å være sammen med!

 

Det er alltid vanskelig når du tror at den du liker, er forelsket i en annen. Jeg synes at du skal vente med å bli ordentlig lei deg, før du har fått det bekreftet fra ham selv. Når dere blir bedre kjent kan du jo bare spørre ham rett ut. Si at du liker ham, og at du lurer på hvor han står. 

 

Legger ved en artikkel med fine flørtetips som kan hjelpe deg på vei:)

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell