Hopp til hovedinnholdet

16 år og forelsket i jente på 26 som har kjæreste  

Gutt 16 år
 

Spørsmål

hei! jeg er en gutt på 16 år. jeg lurer på om det er normalt for gutter på alderen min blir forelsket i jenter som er rundt 26-28 år. nå i det siste føler jeg meg at jeg er forelsket i en jente som er 26 år og ho har faktisk ei kjærste. hva skal jeg gjøre nå ?? hjelp meg plaese!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er ikke så vanlig for gutter på din alder å bli forelsket i minst 10 år eldre jenter. Én ting er å være betatt og synes at de jentene er fine osv, spesielt når det gjelder kjendiser, lærere osv. Men å bli forelsket i jenter du har møtt som er så mye eldre er litt mer uvanlig, men det er klart det skjer!

 

Jeg tror det er viktig for deg å skjønne at dette ikke kan bli noe av. For det første har hun kjæreste, og da skal man uansett alder backe unna. Man skal respektere det når noen er opptatt, og ikke prøve seg da. Hvis hun er sammen med noen andre er det fordi hun VIL det, fordi hun er forelsket i han og ikke vil ha noen andre. For det andre så er hun 10 år eldre enn deg, og da ville et forhold vært tilnærmet umulig. Den aldersforskjellen er en helt annen ting om du hadde vært mye eldre, men du er 16 år og hun er 26. Du er ikke myndig og hun ble det for 8 år siden. Selv om du kanskje synes det hadde vært greit, så er det henne de største problemene faller på. Hun ville antageligvis fått mye tyn for å være sammen med en så mye yngre gutt, og mange ville syntes at det var ekkelt og umoralsk. Det beste for deg er å bare tenke på henne som en jente du synes er fin, og heller gå videre og prøve å se på jenter på din egen alder. De kan godt være et par år eldre, men ti år er utrolig mye.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell