Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig å være forelsket i en som er 8 år eldre?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Aldersforskjell? Hei! Jeg er ei jente på 17 år som er forelsket i en gutt på snart 25 år. Jeg liker han veldig godt, og jeg har kjennt han siden jeg var liten. Han er utrolig snill og snakker mye med han. Så her er spørsmålene mine: 1. Er det vanlig å være forelsket i en som er 8 år eldre enn seg selv? 2. Hva børr jeg gjøre? vi bor så langt unna hverandre også -.- Hilsen forvirret jente!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er noen som opplever å bli forelsket i noen som er så mye eldre, men for de aller fleste blir det ikke noe mer enn en forelskelse. Dette er en veldig stor aldersforskjell, og et forhold kan bli vanskelig - selv om dere kjenner hverandre godt. Hvis han i tilegg bor langt unna deg tror jeg at du også skjønner hvor vanskelig det ville ha vært å klare å holde et forhold gående. Ikke tro at du er unormal fordi du er forelsket i han, man kan bli forelsket i omtrent hvem som helst, og det er helt naturlig. Men noen ganger må man stoppe opp og tenke hva som er lurt og hva som er ansvarlig i en situasjon. Les artikkelen jeg legger ved og se om du finner noe hjelp der også. Det beste for deg nå tror jeg vil være å prøve å komme deg videre og tenke at det ikke kunne ha blitt noe av.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell