Hopp til hovedinnholdet

Har han følelser for meg, eller innbiller jeg meg det?  

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! =) Jeg er ei jente på 16 år som er UTROLIG forelska i en fyr på 24 år... Har hatt følelser for han i ca. 2 år nå. Han er en god venn av meg, jeg har prøvd å glemme følelsene mine for han, men det går ikke lenger. Jeg veit det er 8 år mellom oss, men likevel flørter jeg litt med han. Jeg ser bort på han, møter blikket hans og smiler osv. Jeg har liksom på følelsen at han liker meg tilbake, noen ganger. Han ser ofte bort på meg, stirrer meg inn i øynene, så smiler han og ser vekk. Han stryker meg på kinnene, sitter ved siden av meg. Han er alltid så snill med meg, spør meg alltid om jeg har det bra. Kan det være at han har følelser for meg? Eller er jeg bare så forelska at jeg innbiller meg det? Elsker han så høyt! <3 -Jente 16.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er vanskelig å si om han har følelser for deg, eller om han bare er veldig glad i deg som en venn. Ofte er de to vanskelig å skille når det ikke har skjedd mer enn blikkontakt. Han er jo også klar over den store aldersforskjellen mellom dere, så det kan hende han VELGER å se på deg som bare en venn. Det kan selvsagt være at han har følelser for deg, men alt blir med ett veldig mye vanskeligere når aldersforskjellen er så stor. Hvis du har tenkt til å vise han eller fortelle han at du liker han som mer enn en venn, så må du være litt forsiktig med hvordan du gjør det. Ikke kom med alt på en gang, for da setter du vennskapet deres litt på prøve. Tenk også gjennom om det er lurt å være sammen med en som er så mye eldre enn deg. Snakk med venninner om det. Jeg legger ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold som du kan lese.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell