Hopp til hovedinnholdet

jeg tør så absoulutt ikke å gå bort å snakke med han, for jeg er så utrolig rdd for avvisning 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei ! jeg har nettopp begynt på vidergående og har truffet en gutt som jeg har falt pladask for... men han går i tredje klasse og jeg har nesten ikke snakket med han... han vet sikkert ikke at jeg eksisterer engang! hva skal jeg gjøre ? jeg tør så absoulutt ikke å gå bort å snakke med han, for jeg er så utrolig rdd for avvisning !! hjelp meg ! klem :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Jeg skjønner godt at du synes tredjeklassingene kan virke skumle! Det skjer så utrolig mye i løpet av de årene man går på videregående, og det er stor forskjell på en som går første og en som går siste år. 

 

Jeg tror det vil være lettest for deg å bli kjent med ham gjennom felles venner. Er det noen på trinnet ditt som kan introdusere dere? Da blir det liksom ikke sånn at en førsteklassing han ikke vet eksisterer kommer bort til ham en dag, og har lyst til å bli venner. Det vil virke mer naturlig, og ikke så innpåslitsomt å få en venn av dere til å spleise!

 

Hvis du ikke kjenner noen som kan hjelpe deg med å komme i kontakt med ham, kan du jo alltids legge ham til på Facebook og se om han godtar venneforespørselen. Da kan du gradvis få mer kontakt med ham, og sørge for at han vet hvem du er. Derfra er det ikke så lang vei til dere kan hilse på hverandre når dere møtes, og få mer og mer kontakt utenfor internett. 

 

Om ingenting av dette fungerer, kan du jo møte frykten din og gå bort til ham en dag. Om du virkelig har lyst til å bli kjent med ham, er det vel verdt risikoen for å bli avvist?

 
Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell