Hopp til hovedinnholdet

Han har flyttet til Oslo, hva skal jeg gjøre?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 16 år som er forelsket i en mann på 25 år. Men han har reist til Oslo for å studere. Men jeg kan ikke få han ut av hodet, jeg savner han så veldig... Så hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg antar at du selv er klar over den store aldersforskjellen mellom dere, og jeg tror det hadde vært vanskelig å få det til å fungere selv om han bodde på samme plass som deg. Det er klart det er vanskelig når den man er forelsket i flytter en annen plass - uansett hvem det er. Men slike ting skjer ganske ofte, og man er bare nødt til å gå videre og prøve å gjøre ting som før. Du kommer nok til å oppleve at det er tungt en god stund framover. Du kommer til å tenke på han, savne han og være lei deg til tider, men det går over etter en stund. Og det er ikke så mye annet å gjøre enn å ta tiden til hjelp. Prat med venner om det og prøv å holde deg opptatt.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell