Hopp til hovedinnholdet

Først av alt lurer jeg på om det er mulig selv om hun er et år eldre? 

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei , jeg er en gutt på 14 år som liker ei jente på 15. Jeg lurer på en masse. Først av alt lurer jeg på om det er mulig selv om hun er et år eldre? Tross alt hun har vært ilag med en gutt som er 14. Jeg lurer også på hvordan reaksjonene blir hvis det går? Om hun blir mobba for at hun er med en på alderen under seg ... Jeg tror hun er nervøs for dette. Jeg føler meg ganske sikker på at hun stoler på meg for hun har sagt det selv og hun sier alt til meg. Jeg ligger også våken og tenker på henne og får ikke sove jeg vil bare falle i en drøm om henne. Hun er også kjempe populær så det er vanskelig å prate med henne. Så jeg lurer på om det er noe håp i det hele tatt for at vi kan bli sammen , for jeg har så lyst til å være med henne ! Svar fort og btw bra nettside for folk som meg. Hilsen fortapt og søvløs 14 åring

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Ett år fra eller til spiller ikke nødvendigvis en stor rolle. Om dere har lyst til at dette skal fungere, så vil det gå bra selv om dere ikke er født i samme kull! 

 

Du skriver at jenta du liker er populær, og jeg antar da at hun har mange som respekterer henne, og som også kanskje ser opp til henne. Tror du ikke at disse menneskene ville akseptert at hun er sammen med en som er yngre enn seg? Tror du ikke de ville likt henne like mye til tross for dette?

 

Personlig synes jeg ikke at dere skal bekymre dere noe for dette her. Aldersforskjellen tror jeg ikke kommer til å spille så stor rolle dersom dere begge er interessert i hverandre. Bare slapp av, og se hva som skjer når dere prøver. Nyt forelskelsen!

 

 

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell