Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en jente. Hvordan skla jeg ta det neste steget?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg har de siste dagene slit med mindre matlyst og lite søvn. jeg pleier og ha veldig god matlyst og sove godt. men denne uken møtte jeg en jeg blei utrolig forelsket i. da fant jeg ut på siden deres att man nettop kunne slite med disse problemene. det jeg lurer på er ossen kan jeg komme til normalt? jeg spiser selfølgelig til jeg blir mett men jeg syntes ikke maten er noe serlig god. og har fått ganske god kontakt med denne jenta. men ossen ta det neste steget? jeg er redd men ganske spent:D og lurer på om det er normalt og bli forelsket i noen som er 2 år yngere? ble veldig mye på en gang :D

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Når man er forelsket, er mye som kan skje med kroppen, og en av tingene er som du sier at man kan få mindre matlyst. Det er veldig bra at du har fått kontakt med jenta du liker. Jeg vet jo ikke hvor mye du har snakket med henne, men noen gode måter å bli bedre kjent med henne er å slå av en prat, sende en sms eller snakke med henne på facebook etc. De fleste jenter synes det er veldig koslig når gutter tar kontakt. Ta en titt på artiklene under, så kanskje du får noen gode tips?

 

Det er kke så lett å svare på hvordan du skal få igjen matlysten, men jeg tenker at det nok blir bedre etter noen dager og sikkert også hvis du blir bedre kjent med henne.

 

Det er helt normalt å bli forelsket i noen som er to år yngre, men det kan kanskje være litt vanskligere å få tid til å prates på skolen og sånt når dere ikke går i samme klasse.

 

Hilsen redaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell