Hopp til hovedinnholdet

Tegn på at jente liker meg? Vanlig å kommentere andre gutters bilder og?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har stilt spørsmål før, men får ikke noe konkret svar. Det jeg lurer på da er om du har noen tegn som på at en jente liker meg. Kan du si noen ting en jente gjør når de er interessert? Hun er 1 år yngre enn meg og går i klassen under meg. Hun ser på meg, smiler eller fniser, pleier å tulle litt med meg og lignende, men før vi ble kjent på ekte, ignorerte jeg henne face to face, men da snakket vi hver eneste dag på Facebook, men ikke nå lenger, hvorfor kan det være? Og er det vanlig for jenter å kommentere bilder og så videre til andre gutter? For jeg føler meg litt lei når jeg ser at hun for eksempel kommenterer bilder til andre gutter med ting som "kjekken" og så videre. Hun har også forandret oppførselen hennes ganske lenge, men jeg tør ikke å spørre henne ut, har du noe tips til det?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Tegn som jenter kan vise på at de liker deg er gjerne at de ser på deg (enten når du ikke ser på eller at de prøver å få øyekontakt), smiler til deg, tuller med deg, gir deg komplementer, ofte er i nærheten av deg, snakker med deg osv. Det er derimot ikke sikkert at jentene viser alle disse tegnene. Kanskje er de sjenerte og ikke viser at de liker deg i det hele tatt slik at du merker det.

 

Jeg synes det virker som om hun liker deg! Hvis du lurer på hvorfor dere ikke snakker så mye sammen på facebook nå etter at dere begynte å prate sammen "face to face" kan det være fordi det er naturlig å chatte mindre jo lengre man har kjent hverandre. I starten flørter man kanskje veldig mye, men det pleier å minske litt etter hvert. Det kan også ha noe å gjøre med at dere får pratet med hverandre på skolen, og derfor ikke trenger å chatte så mye. Det trenger ikke å være noe negativt med det. Det er ikke bra å chatte for mye, da har man ikke lenger noe å snakke om når man faktisk møtes, og man kan lettere gå lei av hverandre. Det er jo ikke noe poeng i å snakke sammen om man ikke har noe å snakke om, da kommer det bare fortere til å dø ut dette her. Jeg synes heller du kan få tak i mobilnr hennes og sende henne noen meldinger :)

 

Ja, så lenge dere ikke har noe på gang, men bare flørter litt, så er det helt vanlig at hun kan kommentere bildene til andre gutter. Men det er jo bare enda en grunn for deg til å ta opp konkurransen! Du vil jo gjerne at det bare  skal være deg hun vil ha og sier slike ting til, så da må du ta initiativ! Jeg synes du burde be henne ut, som du tenker på. Du kan spørre henne på skolen, eller du kan sende henne en melding om det. Bare si at du har lyst til å treffe henne utenom skolen, og spørre om hun har lyst til å finne på noe sammen en dag.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking