Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sykt forelsket i en gutt, men jeg tror han holder på med andre også.

Jente 17 år
 

Spørsmål

jeg har en gutt noen år eldre enn meg jeg er sykt forelsket.. har ikke sagt til han at jeg er villt forelsket har tenkt mye på det men har ikke sagt det til han før ... ikke lenge siden han har avlsuttet ett dramatisk forhold.. som ikke var noe bra . men han sier mye og holder ikke det han sier , har møttes i lang tid! og han har sagt nå han er glad i meg . også sier han på meld han treng tid for seg selv fremover han trur det. han har lagt igjen t skjorten sin etter sist møte hjem hos meg . også han har ikke sagt han er forelsket i meg men han liker når jeg har klart og snakket mer til han for jeg er så forelsket i han og da kan jeg bli litt stille! skjønne rhan ikke helt .. han har det litt vanskelig nå ,som jeg vet og han har selv skrevet det på meld. jeg er så foresleket og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. fordi jeg prøver alt jeg kan og så godt jeg kan . jeg sendte meld om han dater tusen jenter på engang men da svarte han meg og skrev ka faen? ogsså hva jheg snakker om ikke driv og lange ut slike dumme meninger osv.. det såret meg veldig . for før har han sagt at det høres ut som en date osv. det er sykt .. siden han ikke insisterer på at han liksom nå ikke dater meg hva er det med han da? , eller hva slags oppfatning skal jeg ta til meg?? for av og til er det helt tett mellomoss og vi sender hjerter osv , og han sier hadde vi vært fint par og spør om jeg hadde vært stolt eller glad vist han har vært kjæresten min osv. og jeg blir smigret og han gjør meg kjempe glad og jeg er forelsket. jeg vet det er bare han og en anen her som jeg vil ha. som jeg vil kjempe for liksom .. jeg merker personer som jeg bare vil ha. liksom det er ingen andre føler jeg , synes han er perfekt. det er liksom to som er perfekt for meg føler jeg og det er han , pluss en annen som jeg har kikkert på ... håper jeg får et klokt svar på dette!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg hadde litt problemer med å forstå spørsmålet ditt, men for meg virker det som du og han du holder på med liker hverandre veldig godt, men at du føler at han også holder på med andre. Jeg synes du skal ta en prat med han ansikt til ansikt hvor du spør hva det er mellom dere og hvordan du opplever forholdet deres. Hvis du vil at dere skal være sammen og ikke holde på med andre, bør du fortelle han dette. Si at du vil ha et klart svar på hva han tenker og vil. 

 

Når det gjelder den andre gutten, så synes jeg du først og fremst må finne ut hvem du har lyst til å være med, for du kan dessverre ikke holde på med begge. Vær ærlig med deg selv og dem og hvem du liker best, så unngår du at noen blir såret. Håper dette svaret var til hjelp. Les også artikkelen under, så får du noen flere tips.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse