Hopp til hovedinnholdet

Holder på å bli sammen med en jeg ikke er forelsket i hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er forelsket i fyr som er altid i en butikk, og jeg går ditt på grunn av han altid. han er veldig mye eldren meg. Jeg vet at han ikke elsker meg men bare skal bruke meg, jeg er heller egentlig ikke forelsket i han jeg heller men jeg klarer ikke å holde meg unna han jeg har LYST på han. Vi holder på å bli sammen snart, jeg klarer ikke å holde meg unna han. klarer ikke å ikke tenke på han, hva skal jeg gjøre, kommer til å få problemer vis famillien min får vite det. HAR LYST PÅ HAN , HAN SER VELDIG DEILIG UT!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner at du er litt usikker på om du vil bli sammen med denne gutten når du har lyst på han, men samtidig ikke er forelsket og familien din ikke vil like det. Jeg vil ikke anbefale deg å bli sammen med han når du ikke er forelsket og du vet at han kommer til å bruke deg og han er så mye eldre. Det er nok bedre at du holder deg unna ham. 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell