Hopp til hovedinnholdet

møtte jeg en gutt som har vært litt i media

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på snart 13 år. Jeg oppdaget denne siden før i dag, og har sett på litt andre lignende spørsmål, men tenkte jeg kunne sende inn et jeg og. For snart sju år siden møtte jeg en gutt som har vært litt i media i det siste. Jeg husket ham jo ikke, men onkelen min kjenner han ganske godt, så jeg begynte å følge litt med på ham. Jeg har visst om han i ca. et halvt år nå, og jeg liker ham ganske godt. Jeg tenker på ham hele tiden, og fantaserer om ham. Jeg har drømt om ham også, og han er egentlig den eneste jeg kan se for meg å leve med. Problemet er jo da at det er sju år siden sist gang jeg møtte ham, han er veldig opptatt på grunn av berømmelsen, han er nesten fire år eldre enn meg og bor sju timer unna. Du tenker sikkert at jeg burde kontakte onkelen min, men jeg kjenner ham ikke sååå veldig godt, og det blir nok bare flaut. Jeg har ikke snakket om det med forelderene mine, selv om jeg tror de vet at jeg liker ham, men det er bare pinlig. Han er virkelig alt for meg, hva skal jeg gjøre?!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til oss!


Jeg tror ikke at det blir så lett for deg å få dette forholdet på gli. Det at du har problemer med å få kontakt med ham gjør det jo allerede vanskelig. I tillegg må du huske på at han er fire år eldre enn deg- han er antageligvis klar for et helt annet forhold enn det du er akkurat nå.  

 

Det er helt greit å være avstandsforelsket, og jeg synes ikke at du nødvendigvis må prøve å kvitte deg med de følelsene du har. Likevel vil jeg råde deg til å forsøke å tenke på ham på en litt annen måte. La ham være en slags fantasi i stedenfor å tenke at det er din fremtidige kjæreste- sjansen for at det skal bli dere to akkurat nå er jo minimal. Ikke planlegg hvordan dere skal møtes og hva du skal gjøre for å få ham til å se deg. Bare nyt at du er litt småforelsket, og la det være med det. 

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell