Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt og chatter mye, men jeg vet ikke om han liker meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg liker en gutt som er tre år eldre jeg er 13 vi snakker sammen på Facebook og Skype han pleier begynne chatten noen ganger og han liker nesten alle statusene mine på Facebook vi snakker om litt rare ting. Jeg vet ikke om han liker meg å jeg tør ikke og spørre han. En gang når han måtte logge av skype sa han at jeg kunne sende han melding på mobilen. Kan du hjelpe meg vær så snill blir snart gal tenker på han 24/7 litt irriterende klarer ikke konsentrere meg om det jeg skal gjør pga tenker på om han liker meg eller ikke :/ er det rart og bli sammen med noen som er tre år eldre?????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er helt normalt å like noen som er tre år eldre, men samtidig er det viktig å tenke på at hvis han er 16, er han over den seksuelle lavalder og du ikke. Les artikkelen under for mer info om dette. Når det er sagt, så virker det jo på det du skriver som at han er interessert i deg også, han liker jo ihvertfall å snakke med deg. Jeg synes godt du kan sende han en melding. Spør om han vil finne på noe med deg, det er lurt å bli bedre kjent i virkeligheten også, og ikke bare over internett, da er det lettere å finne hvor godt man liker hverandre, og om man vil at det skal bli noe mer.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell