Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke kontakt med gutten jeg liker mer. Jeg klarer ikke glemme han.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! I fjor så vart eg kjend med ein heilt fantastisk gut. Han var liksom og så perfekt. I begynnelsen så snakka han litt med meg på facebook (noko som eg oppfatta som plaging, sidan eg ikkje likte han), men så byrja eg å snakke meir med han, og tilslutt hadde vi snakka sammen i 3 måner, og vi var begge stormforelska. Eg hadde aldri vore så glad i heile mitt liv. Vi snakka i nesten 5 timer kvar dag, og det einaste eg gjorde var å smile. Han spurte meg fleire gongar om eg ville vera med han. Eg ville jo sjølvsagt det, men eg fekk liksom aldri tid. Eg trur det plaga han litt. Han durra rundt i tankane mine heiletida, og eg klarte ikkje å fokusere på noko anna enn han. Å så ein dag avtala vi at eg skulle komme te han, og vi var begge glade for dette. Men når dagen kom ville ikkje mamma kjøre meg ut, fordi hu kjende ikkje guten og ho likar ikkje tanken på at eg skal ha noko kjæreste. I alle fall ikkje i så ung alder. Så eg fortalde han at eg ikkje kunne komme alikevell, og eg kunne skjønne at han var veldig skuffa. Han byrja å snakka mindre med meg, og så plutselig brøyt vi kontakten. Eg vart så redd for å miste han. Denne kontakten var brytt i 3 veker, til eg tok kontakt igjen. Eg skreiv eit langt føredrag om kvifor vi ikkje snakka lenger og at eg ville snakke med han like masse som før. Men han skreiv han hadde fått nokon nye å snakke me. Då knuste det for meg. Eg hadde mista han. Eg visste ikkje kva eg skulle gjere. Det er 4 måner siden no, og eg tenker fortsatt på han kvardag. Mitt problem er at eg ikkje vil komme over han, for eg meinar vi hadde så bra sammen. Men så no i disse dager er bestevenninda mi begynt å snakke med han. Det er egentlig heilt forferdelig. Ho har spurt om det er greit og eg svarte ja, fordi eg trudde det var ein enkel måte å komme over han på, men det var det ikkje alikevell. Eg gråter kvar kveld, og veit ikkje kva eg skal gjere. Det er forseint no å sei at eg ikkje liker at ho snakker med han, men alikevell så øydelegger det meg. Totalt. Fullstendig. Å nei, eg kan ikkje sei i fra. Hjelp meg!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner at det er vanskelig for deg når du føler at du hadde så god kontakt med denne gutten, og at den ble brutt på den måte. Det gjør det selvfølgelig ikke bedre at venninnen din snakker med han. Hvis det er sånn at han ikke vil ha kontakt med deg, er det dessverre ikke noe å gjøre med, og det beste er nok da at du prøve å komme deg over han. Men jeg synes godt du kan prøve å snakke til han en gang til og forklare saken. Det kan også være lurt å fortelle han at du har følelser for han, så vet han at du virkelig ønsker å ha kontakt med han. Jeg synes også at du bør prøve å bli kjent med han i virkeligheten, og ikke bare på internett, det kan også være lurt å ta praten ansikt til ansikt. Når det plager deg såpass mye at venninne din snakker med han, synes jeg du bør fortelle henne dette. Fortell at du trodde det kom til å gå greit, men at det ikke gjør det allikevel. Vær ærlig, så har hun forhåpentligvis forståelse for dette.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse