Hopp til hovedinnholdet

Er 17 år og forelsket i en som er 22, tror vi flørter... Håper på noen råd!

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 17år som er skikkelig forelsket i en gutt på 22år. Det er en STOR alder forskjell ja, men selv min mor har jo sagt: Han kan jo du bli sammen med når du blir voksen! Dere passer jo så godt sammen!.. Jeg begynner jo på vg2 etter sommeren, og har klare planer om hva jeg skal utdanne meg til. Han har jo fast jobb. Akkurat nå bor han faktisk oss hos! Han er min bror sin kompis, så flyttet min bror ut, så flyttet han inn på gjesterommet for noen mnd siden. Er nå i det siste jeg har fått skikkelige følelser for han. Føler jeg har fått "godkjent" av min mor. Tror vi flørter, eller han når han kaster puter på meg og jeg igjen så kommer han bort å kiler meg til jeg holder på dø av latter. Han ler også da. Vet ikke om han tenker på det seriøst, men han forteller meg gjerne om forholdene han har på jobben når det er ting han syntes er kjipt å hva som er bra. Selvfølgelig som når man er forelsket drømmer jo man om, kommer han til å kysse meg kommer det til å bli seriøst?? Håper bare på noen råd.. Tusen takk på forhånd! Digger denne siden ante ikke at en eksisterte før noen dager siden! Har hjulpet meg med mye allerede!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Så bra at du liker nettsiden vår, og at den har hjulpet deg!

 

5 år er en stor aldersforskjell, ja, men noen klarer det fint. Det kommer veldig an på hvilke personer man er og hvordan man takler utfordringene som følger med. Jeg legger ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold, slik at du kan lese litt mer om de utfordringene man kan møte på. En av utfordringene kan være at foreldrene ikke helt aksepterer deg, men det problemet har tydeligvis ikke du. 

 

Det virker for meg som om han flørter med deg, og om du ønsker å prøve på dette, så synes jeg du skal flørte tilbake og prøve å få noe ut av dette. Du må selv bestemme om du tror det er lurt og om det er noe du ønsker. Hvis det ikke funker, så funker det ikke. Slike sjanser må man ta når det gjelder forelskelse. Det er alltid en risiko for at forhold ikke funker, eller at gutten ikke føler det samme for deg, men de risikoene er der også om aldersforskjellen er mindre.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell