Hopp til hovedinnholdet

Han er en player og flørter med mange jenter. Liker han meg?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har kjent en gutt i to år. Han er en vanskelig gutt og lese, men jeg tror jeg er like så vanskelig som han. Han er en player som er flørtete mot alle jenter. Han hoocker opp med noen nesten hver helg. Det er derfor det er vanskelig og vite om han liker meg. Han vet godt hvem jeg er, og vi har hoocked opp noen ganger. Når jeg treffer han ute, er han veldig ignorene mot meg, spesielt når vennene er der. Mens når de går er det en annen sak. Da blir han mye mere opptat av meg. Han sier også masse hyggelig til meg.I tilegg har han snakket noen ganger til meg på facebook. Jeg har ikke truffet han mange ganger, men en del ganger. Det som er så vanskelig og vite er om han liksom akkurat liker meg? Siden han holder på med så mange jenter. Men han legger alltid spesielt merke til meg, og rynker med øyenebrynene og smiler. så hva tror dere? Takk for svar:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg kan dessverre ikke gi deg noe fasitsvar på om denne gutten liker deg eller ikke. Det at han har snakket på facebook er jo bra, for det kan tyde på at han er interessert i deg også uten for fest, men det er som sagt vanskelig å vite. Jeg synes du skal prøve å snakke med han om det, for det er nok den sikreste måten å finne ut om han er interessert i deg mer enn bare på fest. Prøv gjerne også å bli litt bedre kjent med han og å flørte, og se hvordan han reagerer på dette.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse