Hopp til hovedinnholdet

Er det sjans for at han er interessert? Er det rart å bli sammen med han?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei:) jeg er forelsket i en gutt på svømminga, men han er tre år eldre en meg, og jeg vet ikke om han liker meg!han er en fransk utvekslingsstudent, og jeg er redd for at om vi blir sammen, så kommer han til å bo i Frankriket om et halvt år! Er det rart å være sammen med ham, og er det en sjanse for at han i det hele tatt kan bli intresert i meg? Vi har snakket sammen et par ganger, men jeg vil ikke si at jeg kjenner ham noe godt. Jeg er ganske moden for alderen, og jeg kjenner folk som har forhold med eldre gutter. Takk for svar på forhånd!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

3 år kan være en stor aldersforskjell, men mange ganger går det veldig bra. Jeg tror du i første omgang må ta sikte på å bli kjent med han og finne ut om han skal være lenge i Norge eller om han drar om et halvt år. Hvis han gjør det må du vurdere om det er verd å prøve seg på noe mer med han når det er så kort til han må dra igjen.

 

Det er vanskelig for meg å si om han er interessert i deg, men det er klart at det går an! Jo mer du blir kjent med han og snakker med han, jo lettere vil det bli å se om han kan være interessert eller ikke.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell