Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre siden har en ganske mye eldre og har kjæreste?  

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. jeg har vært på ferie og der møtte jeg en gutt vi var på fest når jeg møtte han. vi dansa sammen og klinte og han klådde på meg. men han er 22 år og vi bor ganske langt unna hverandre. men han begynte å snakke med meg i på pc men han har kjæreste. men selv om han har det sa han at han likte meg om at han håper å møte meg og vi har snakka masse. om alt mulig. jeg aner ikke hva jeg skal gjøre siden han er jo ganske mye eldre og han har kjæreste, men jeg greier ikke å ikke snakke med han.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

For det første bor han langt unna deg. For det andre, og VIKTIGST, har han kjæreste. For det tredje er han 7 år eldre enn deg.

 

Du ser at det er ganske mye som står mellom at det kan bli noe mellom dere to. Hvis han hadde kjæreste når han klinte med deg og klådde på deg, så vil jeg ikke påstå at han er en særlig god kjæreste, og kjæresten hans hadde nok blitt såret om hun hadde funnet ut av det, og det at han fortsatt har kontakt med deg. Det tviler jeg på at hun vet noe om.

 

For ditt eget beste vil jeg anbefale deg å tenke på det som en ferieflørt, og gå videre. Det er du som risikerer å bli såret her, det er ikke han. Han har allerede noen, for han er du en bonus. Om du satser på dette risikerer du at han sier at han heller vil fortsette å være sammen med kjæresten sin. Det er ikke sikkert at det kommer til det, men hvis du fortsetter å prate med han og kanskje møter han en gang, så er det du som blir plaget med savnet og ønsket om å kunne være sammen med han.

 

Du bør i alle fall snakke med han om det at han har kjæreste og om hun vet om at dere prater sammen. Hvis han nevner det å møtes igjen, så kan du spørre "Hva med kjæresten din da?". Du bør i alle fall vite hva han tenker om saken.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell