Hopp til hovedinnholdet

Han vil at jeg skal stippe for ham på nett.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er 14 år og typen min er 16 år.. vi er ikke sammen, men jeg har lyst til at vi skal bli det. Det som er dumt er at han er 16 år og har VELDIG lyst på sex og at jeg skal strippe for han. Jeg er ikke klar for det, tror jeg:L Venninnene mine sier at han vil bare bruke meg, men jeg er ikke helt sikker, for jeg har ikke fått møt han i virkeligheten. Jeg måtte han altså på Chatrolette. Siden vi møttes der så har vi snakket sammen vær dag. Jeg vet ikke hvordan jeg skal bli sammen med han eller takle presset til sex.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vær veldig forsiktig.  IKKE vis deg naken på nett!! Hør på venninnen din.  Det er kloke råd.  Du vet ikke hvem han er.  Han kan være en helt annen og han kan drive på slik med flere jenter.  Det at han ber deg strippe, er i seg selv mistenksomt.  Ikke gjør det! Altfor mange jenter har gjort det og angret veldig etterpå.  Finn deg gutter å flørte med i virkeligheten.  Det er mye tryggere enn å flørte på nett. 

 

Les mer i artiklene under.

 

Ta godt vare på deg selv!


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente ser på mobilen sin og er lei seg (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse