Hopp til hovedinnholdet

Vil bli venn med han og kanskje sammen med han, trenger tips!

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei jeg er en jente på 15 år. jeg liker en gutt som er 13 år. og jeg liker han veldig godt. jeg har snakket med han litt på min facebook profil. har også en annen facebook profil som er anonym der jeg også snakker med han. der snakker jeg med han litt mer. men problemet er at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre. han har også vært sammen med noen men ho slo opp med for 3 uker siden. jeg har yst til å bli venn med han men vet ikke helt hva jeg skal gjøre og kanskje bli sammen med han. på det anonyme profilen så har jeg sakt at jeg vet om en som liker han. jeg sa ikke navnet da. men vet liksom ikke. trenger hjelp er desperat...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er bedre om du snakker med han på din profil enn på en profil som er anonym. Hvis du får god kontakt med han der, så er det jo dumt om han ikke vet at det er deg han snakker med!

 

Fortsett å holde kontakt med han, snakk med han for å bli kjent med han og flørte litt med han. Gi han komplimenter! Jeg legger ved en artikkel med litt flørtetips og diverse, i tillegg til en artikkel om hva man kan prate om. Dette går nok bra!


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell