Hopp til hovedinnholdet

Kjempeforelsket i en gutt jeg møtte på leir i sommer. Hvordan ta neste steg

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er kjempeforelsket i en gutt som jeg møtte på en leir i sommer. Jeg er ikke sikker på hva jeg skal gjøre! Skal jeg kontakte han med facebook eller få nummeret hans? Har snakket med han noen ganger men ikke lenge... Jeg har lyst til å ta det neste steget men jeg vet ikke hvordan:( Jeg vet ikke om han liker meg.. Hilsen en desperat tenåring

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg synes du skal legge han til på Facebook! Dette er mye lettere enn å få tak i telefonnummeret hans, og det er i tillegg helt vanlig å legge til folk på Facebook etter man har hatt litt med hverandre å gjøre. Etter du har lagt han til kan du begynne å snakke med han på chat. Spør hvordan det går og hva han driver med for tiden. Ved å snakke litt om hverdagslige ting en eller to ganger i starten finner du kanskje ut av om han er interessert eller ikke. Tar det lang tid før han svarer? Skriver han noen smilefjes eller hjerter? Virker han interessert i hvordan det går med deg, og stiller han spørsmål tilbake? Dersom han gjør dette kan det tyde på at han kanskje er interessert. Da synes jeg du skal spørre om dere ikke kanskje skal møtes en dag for å finne på noe! Synes du det er litt skummelt i starten, kan du foreslå å ta med noen andre som var på leiren for å få det til å se ut som en "reunion". Når dere møtes bør du likevel rette oppmerksomheten mot denne gutten for å bli enda bedre kjent.

 

Lykke til! Jeg legger ved en artikkel om flørting og sjekking du kan lese gjennom for inspirasjon.  

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse