Hopp til hovedinnholdet

Er 2 års aldersforskjell krise? Og hvordan kan vi bli kjent?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei,jeg er sykt forelska i en sjuendeklassing og jeg er en femteklassing.Vel han er dritsøt,og jeg ser han bare i kirken for etter messen drar vi begge hjem med familien vår.Det eneste vi kan gjøre er øyekontakt,og det er ikke hele tiden det skjer.Er 2 år forskjell en krise eller kan det funke? Og hvordan kan vi bli kjent med hverandre hvis vi bare ses under messen? hjelp meg! Håper på svar så fort så mulig pleeeeeeeeeeeeese!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

2 års aldersforskjell trenger ikke å være så mye, det kommer veldig an på hva dere to selv tenker. Det kan veldig gjerne fungere, men det krever også at man vil at det skal fungere og at ingen av dere to blir "flaue" over at den ene er eldre eller yngre.

Det kan være vanskelig å få til å få kontakt med han om du bare ser han under messen, da bør du prøve å få kontakt med han før eller etter messen. Det kan være at du prøver å få det til slik at dere sitter rett ved der han sitter i kirken. Gå foran foreldrene dine inn og sett deg ved siden av han hvis det er plass der. Ellers kan du fortsette å prøve å få øyekontakt. Se på han når dere sitter i kirken og se om han kanskje ser tilbake på deg. Da bør du prøve å holde øyekontakten. Du bør også smile til han hvis du ser han utenfor kirken og når dere får øyekontakt inne i kirken. Det er det ikke sikkert at foreldrene deres en gang legger merke til. Da kan det bli lettere å snakke med han senere. Du kan også prøve å få tak i telefonnr hans om du vet hva han heter. Det er bare å søke opp på internett.

 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell