Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært litt forelsket i en gutt som er snart 24.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på snart 15 år. Jeg har vært litt forelsket i en gutt som er snart 24. Vi har jobbet sammen så jeg kjente han litt fra før. Vi var på samme fest, og vi begynte å snakke sammen. Når jeg måtte hjem, spurte jeg om han kunne følge meg, og det gjorde han. En bakke før jeg var hjemme, så han på meg, han nærmet seg, og så til slutt klinte vi, og snakket i en halv time. Begge var beruset, men bevisstheten var der jo. Dagen etterpå, kjente jeg i hele meg at jeg savnet han og jeg kjente på følelsen at jeg var sykt forelsket. Siden jeg var litt flau over det så skjedde dagen etterpå og jeg visste ikke hva han følte, klarte jeg ikke å vente lenger å sendte han en melding. Der spurte jeg om han kom seg trygt hjem. Jeg fikk svar kort tid etter og vi begynte å snakke litt, men ikke mye i det hele tatt. Til slutt så skrev han at han fikk i seg altfor mye drikke den dagen, da ble jeg i tvil. Han hadde sagt til meg før på kvelden at jeg var en fantastisk herlig person, men siden jeg har blitt lurt av gutter før, som har sagt til meg at jeg er søt, kun for å få kline med meg, visste jeg ikke om han mente det, eller om han bare var lik dem. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Han sa til meg at han skulle legge meg til på facebook, men det har han enda ikke gjort, og det er 4 dager siden festen var. Jeg lurer sånn på hva han føler.. Jeg vil på en måte skrive og snakke med han også, eller si hva jeg føler, men jeg tror det vil blitt feil. Jeg vet ikke hva jeg skal evt. skrive til han, for jeg vil ikke mase. Jeg vil heller ikke gjøre det så åpenlyst at jeg liker han. Jeg trenger hjelp på hva jeg skal gjøre videre, mase mer på han? vente til han tar kontakt? Jeg trenger virkelig hjelp, jeg har snakket med noen jeg stoler på med dette, og de har gitt meg råd, slik at jeg tok kontakt med han dagen etter, men eg trenger råd om hva jeg skal gjøre videre. Hilsen en VELDIG forvirret jente, som ikke tenker på noe annet.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til oss!

 

Jeg synes det er ganske åpenbart at han ikke ønsker at dere skal holde på noe mer enn det som skjedde den ene kvelden. Han har jo selv sagt at han hadde drukket alt for mye, og han sa og gjorde nok ting som han ellers ikke ville ha gjort. Når han ikke legger deg til på Facebook er nok dette enda et hint om at han ikke synes at dere to skal fortsette å møtes.

 

Du må huske at det er en stor aldersforskjell mellom dere to, og ettersom du selv ikke engang er over landets seksuelle lavalder, synes han nok at han har behandlet deg på en upassende måte. Dette synes jeg du skal ta til deg.

 

Ikke oppsøk ham noe mer, og forsøk å la være å tenke så mye på ham. Dere vil begge kunne ha bedre forhold med partnere som befinner seg på samme sted i livet som dere selv. Rett blikket bort fra mennene i tyveårene, og fokuser heller på de som er nærmere deg i alder og sinn!

 

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell