Jeg møtte han over internett, og nå skal vi møtes i virkeligheten. Tips? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg møtte han over internett, og nå skal vi møtes i virkeligheten. Tips?

account_circle

SPØRSMÅL

hey^^ Jeg har snakket med en gutt som er 16 år nå og jeg er ganske sikker på at han liker meg. I starten av var det sånn at han ville at jeg skulle strippe, fordi jeg møtte han på chatrolette. Nå skal vi møte, men det vi har tullet om var at vi skulle gjøre det. Men jeg sa til han at jeg ikke ville ha det i alle fall ikke den første gangen vi møtes. han syntes det var greit. Jeg har ikke møtt han så jeg er ikke helt sikker på at hva vi skal snakke om. hva kan jeg snakke med han om? han liker å spille fifa, så jeg hadde tenk til å gruse han da bare for kødd, høres det bra ut? har bare spilt det 3 ganger og vant over folk som har spilt dette i flere år... men har et lite spørsmål: er det rar om at han er 170 og jeg er bare 158 høy? hehe.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer