Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 15 og forelsket i en på 22, er det muligheter for oss to?

Jente 15 år
 

Spørsmål

han er 22, men jeg er forelsket, er aldersforskjellen for stor, eller er det muligheter for oss tror du? hvordan kan jeg i såfall gå fram?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg vil nok si at aldersforskjellen er for stor. Det er 7 år mellom dere, men viktigst er at dere er på helt forskjellige stadier i livet. Jeg tror nok at han kommer til å ha litt motforestillinger til det å være sammen med en jente på 15 år. Tenk på det at du er på ungdomsskolen og han har gått ut av videregående for lenge siden. Han er mer moden enn deg, og han ser nok heller etter jenter på sin egen alder eller to-tre år yngre. For din egen del ville jeg ha anbefalt deg å prøve å gå videre og glemme han, for å unngå å bli såret. Jeg legger ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold slik at du kan lese litt mer om ulike utfordringer som kan komme av en så stor aldersforskjell.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell