Hopp til hovedinnholdet

Hva skal vi snakke om så jeg viser at jeg er på samme nivå som han?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg har møtt en gutt på nett som jeg skal møte til sommeren det er en sånn reise, det er en gutt og ikke en pedo, det vet jeg for det er en sikker side! der man kan chatte med folk for å bli bedre kjent med dem før sommeren. han er 16 år (jeg er 14) jeg vil vise han at jeg kan være på hans nivå om dere skjønner. jeg er ikke en slitsom liten fjortis. Han snakker til meg som om han skulle vært en bror.Jeg kunne tenke meg å kanskje bli noe mer,jeg må jo bli bedre kjent med han da. Til sommeren har jeg lyst til at han skal få et bra inntrykk av meg, og at jeg ikke er en liten ''drittunge'' hva skal jeg si hvis jeg møter han. samtalen vår på nette er ganske lang nå, og har lyst til å fortsette, men uten at jeg blir for desperat. hva er det vi kan snakke om ? hva er det gutter kan bli interesert i å snakke om, så dem vil snakke mer med meg? jeg tar jevne mellomrom så jeg ikke for bli for desperat. hvordan kan jeg få til at han skal skjønne hinte om at jeg kanskje tenker noe mer, uten at det skal bli flaut på no måte? noen tips ? :D

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg synes først du skal tenke litt over det praktiske om det skulle ha blitt noe mer mellom dere: Hvor langt unna bor han? Kunne dere ha fått til et forhold med tanke på hvor langt unna han bor? Hvordan og hvor ofte får dere i så fall møtt hverandre? Er du klar for et avstandsforhold?

 

Når det er sagt, så mener jeg at du kan prate med han om hva som helst. Du kjenner han jo kanskje ikke så godt, så det er en god mulighet til å bruke samtalen til å bli kjent med han. Still han spørsmål om seg selv og prøv å finne ut ting om han. Selv om han er to år eldre enn deg, så betyr ikke det nødvendigvis at han er så mye smartere eller mer moden enn deg. Jeg legger ved en artikkel om ting man kan prate om, så kan du se om du finner flere tips der.

 

Du kan begynne smått med å flørte med han. Du må prøve å komme deg ut av vennesonen om du ønsker at det skal bli noe mer. Prøv å gi han komplimenter, si at han er søt (hvis du har sett han) eller lignende. Si at du gleder deg til å møte han.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell