Hopp til hovedinnholdet

Pinlig; får ereksjon når hun ligger på fanget mitt

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 13 år som fikk meg kjæreste for en liten stund siden. Vi har hatt det kjempekosligt sammen, og alt er perfekt.. Vel, nesten.. Det er bare det at når hun ligger på fanget mitt, så blir jeg alltid kåt og får ereksjon! Veldig ubehagelig og irriterende.. Og i tilleg så spruter det ut (ikke så mye, men litt regelmessig) sæd mens hun ligger på fanget mitt, uten at jeg kan kontrollere det, og uten at jeg får orgasme.. Skikkelig pinlig! Håper hun aldri kommer til å merke det .. ! Så,, hver eneste dag hun ligger på fanget mitt, eller vi ligger tett inntil hverandre, så må jeg dusje på slutten av dagen på grunn av sædutløsningen ! Det lukter ikke heller noe særlig godt heller.. Vææær så snill å hjelp meg! :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det høres jo ut som det er hyggelig med kjæreste. 

 

Kroppen er noen ganger litt "ukontrollerbar".  Når du nå er midt i pubertetsutviklingen, er det litt ekstra vanskelig med kontrollen.  Det at du blir kåt og får ereksjon lett, er jo på en måte litt fint, men jeg kan forstå at det kan være litt plagsomt når det skjer i "pinlige" situasjoner.  Du kan øve deg på å prøve å tenke på helt andre ting, slik at du greier å ikke så lett bli kåt, men du kan også øve deg på å tåle at det er slik det er.  Kanskje kan du også si til kjæresten din at hun ikke må være så nær deg i situasjoner der det ikke "passer" å få ereksjon. 

 

Når man får ereksjon, kommer det jo også ofte litt "forsats", -noen dråper som gjør det vått.  Det er antagelig dette du opplever.  -Det er jo helt naturlig at skjer.  Sekreter fra kroppen lukter jo også litt, og det kan være nødvendig med en dusj daglig. 

 

En ting du eventuelt kan gjøre, som kan hjelpe deg til å redusere litt "presset" når hun ligger på fanget ditt, er å ta deg en tur på toalettet og onanere.  -Da greier du nok mer å være litt avslappet uten å få ereksjon så raskt. 

 

Husk at det ikke er sikkert at kjæresten din har så mye kunnskap om at det skjer, så kanskje du kan fortelle henne det.  -Da kan hun lettere ta hensyn og hjelpe deg til at dette ikke blir pinlig.


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse