Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet man at man har vært på date eller bare ute som venner?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hvordan vet man at man har vært på date eller bare vært ute som venner? Jeg og en gutt gikk på kino og resturang og han spanderte alt på meg. Jeg sa jeg kunne betale for meg selv og sånn, men han insisterte. Vi "delte" også en milkshake. Jeg har spurt han (litt senere) om han han prøvd å flørte med meg over facebook, og han sa nei.. (Er grådig sikker på at det var han som satt bak skjermen) Noe som er veldig merkelig siden han har gitt mange tegn til flørting! Men hvorfor betaler han alt for meg på den såkallte "daten" om han bare vil være venner? Når jeg går ut med venner og familie pleier jeg jo og betale for meg selv?! Det er 4 års aldersforskjell. Og vi har hatt kontakt ca. 1 år nå. Jeg er veldig forvirret, hva tror dere hva han mener/vil?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner at du blir litt usikker når denne gutten oppfører seg som han gjorde på "daten" deres, og så i neste øyeblikk nekter for at han flørter med deg selv om du tror at det var han. På det du skriver virker det jo absolutt som det dere var på var en date, og at han viser tegn på flørting kan bety at han er interessert. Den enkleste måten å finne ut hva han vil er å spørre han om det. 1 år er ganske lang tid å holde på, så han bør kunne gi deg et svar å hva han vil. Du kan også prøve å flørte litt og vise interesse selv, og se hvordan han reagerer på dette. 4 år er ganske stor aldersforskjell, særlig når han er over 18 år og du ikke. Vær derfor forsiktig, og ikke la deg bli presset til å være med på ting du ikke har love eller lyst til . Les også artiklene under.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell