Hopp til hovedinnholdet

Kompisen til broren min(som er fire år eldre og har kjæreste) prøver seg

Jente 14 år
 

Spørsmål

jeg har et veldig stort problem, og jeg trenger svar ganske fort! For et par dager siden begynte bestevennen til broren min og snakke til meg. han er 18 år og jeg er 14 år! Han fortalte at han likte meg veldig og vi avtalte å møtes, jeg fikk med en veninne og vi møtte han og han var full. Han sa at han likte meg kjempemye og ville ha meg til å prøve å drikke, jeg tørr ikke å si nei til sånt så veninna mi slo glasset ut av henda mine! Men, poenget er at han har kjærste. Han sier han skal gjøre det slutt med hun, men jeg er redd for hva broren min kommer til å si? Om han klikker på meg.. Kjærsten til broren min er besteveninna til kjærsten hans, så alt blir veldig komplisert! Jeg er helt ute av meg om dagen og jeg kan ikke si dette til noen. jeg prøver å holde meg så langt mulig hjemmefra og går ut tidlig om morgenen og kommer hjem sent for å unngå mamma og alt sånt! Jeg har et kjempestort problem og jeg må ha hjelp! Vi har forresten avtalt å møtes i morgen, og han sa at han kom til å flørte mye! og jeg tørr ikke å si nei,så jeg lar han bare gjøre det. :/ Tusentakk!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Fire år er en ganske stor aldersforskjell når du bare er 14 år, og det bør du tenke gjennom. Tror du dette er lurt? Hva er dette slags fyr som må prøve seg på 14-åringer? Er han umoden eller falt han for akkurat deg? Hva slags intensjoner har han egentlig med dette? Du bør lese den artikkelen jeg legger ved om aldersforskjell i kjæresteforhold. Der står det en del om hvilke utfordringer man kan møte om det er stor aldersforskjell.

 

I tillegg kommer jo det at han har kjæreste, og da synes i alle fall jeg at saken er ganske klar. Man blander seg ikke opp i gutter som har kjæreste. Spesielt ikke gutter som har kjæreste og fortsatt prøver seg på andre jenter. Hva sier det om han som kjæreste? Tenk på hva dama hans hadde følt om hun hadde visst om det.

 

Du bør være litt skeptisk, og også tenke over hvordan et eventuelt forhold ville blitt mellom dere to. Jeg er ganske sikker på at broren din ikke vil ta dette så bra. For det første fordi det er kompisen hans og de færreste brødre liker at kompisene prøver seg på søsteren deres. For det andre fordi han som en bror vil beskytte deg. For det tredje fordi kompisen hans har kjæreste, og da er dette bare helt feil. For det fjerde fordi det alltid blir litt kleint når søsteren din og kompisen din holder på eller er sammen.

 

Først bør du bestemme deg for hva du selv har lyst til å gjøre og tror er lurt å gjøre. Liker du denne fyren, eller synes du bare det er smigrende at han liker deg? Har du lyst til å bli sammen med han? Hvis du bestemmer deg for at du vil satse på dette, så synes jeg du skal snakke med broren din om det tidligst mulig. Han bør få en sjanse til å venne seg til tanken og få fortalt deg hva han synes om det. Og du bør snakke med denne fyren og få det helt klart hva han tenker å gjøre med kjæresten sin og hvorfor han prøver seg på deg før det er slutt mellom de to.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell