Hopp til hovedinnholdet

Er det fordi han liker meg eller at han synes jeg er rar at han ser på meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en 15 år gammel jente, jeg har likt en gutt i ca 7 år og han er 6 år eldre enn meg! Moren min var i sykehuset, og jeg måtte være hos naboen min også fikk de besøk av han og familien. Jeg, han og en annen jente gikk på et rom og "spilte" fotball sammen så gikk jeg i et hjørne og han kom etter meg, han kom skikkelig nær meg så jeg kjente kroppens hans og det så ut som om at han skulle kysse meg eller no, men jeg husker ikke noe mer. Jeg brydde meg ikke noe særlig om han i noen år men jeg likte han for det. Nå i de siste måndene har jeg begynt å bry meg skikkelig. Tenker på han hele tiden, og jeg maler huset ute også når han kjører forbi så stirrer han noe sykt, og når vi ser hverandre ute så stirrer vi i øynene til hverandre. jeg vet ikke hva det er, men vennene hans når de ser meg så ser de skikkelig på meg liksom, det er litt rart jeg kjenner ikke vennene hans. Jeg likte vennen hans også en gang for noen mnd siden, da var jeg litt redd å snakke med han vennen så jeg lagde en falsk profil på facebook og begynte å snakke med han. Jeg sa at jeg bodde i nærheten av han, og hva navnet mitt begynner og slutter på osv og jeg tror at de har funnet ut at det er meg fordi en annen venn av han er broren til vennina mi og han hadde gått og spurt henne litt om meg. kanskje det er derfor han og vennene hans ser på meg osv. Han og de fleste vennene hans kjenner meg ganske godt.. Jeg vet ikke om han liker meg eller om jeg bare drømmer, fordi han er litt populær og har sjans på mange andre penere jenter enn meg. Tror kanskje at han holder på med noen, fordi han skriver at hun er best på status på facebook og har lagt ut mange bilder sammen osv. Jeg anner ikke hva jeg skal gjøre!!! Han så aldri på meg, og ignorerte meg før, men nå er det plutselig veldig annerledes, han og vennene hans ser skikkelig på meg!! Og når vi ser hverandre begynner vi automatisk å stirre i øynene til hverandre ganske lenge. Jeg er veldig uheldig, hver eneste gang vi har sett på hverandre osv så var det da jeg ikke hadde noe sminke på meg, og i stygge klær osv!!! Er det fordi de har funnet ut jeg er den falske jenta eller at han liker meg eller at han synes at jeg er rar at han og vennene hans ser på meg osv?? Jeg trenger virkelig hjelp!!!!? Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er vanskelig for meg å svare sikkert på hvorfor denne gutten ser på deg. Det kan være det at han liker deg og synes du er pen, men det kan også være andre grunner. Men jeg tenker at når det er så stor aldersforskjell mellom dere, er dere på ganske forskjellig sted i livet. Det er jo naturlig at man er forelsket i noen som er så mye eldre eller yngre, men et forhold synes jeg ikke er sannsynlig eller passende. Jeg synes du heller burde konsentrere deg om gutter som er mer på din egen alder.Les også artiklene under.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell