Hopp til hovedinnholdet

veldig forelsket i ei jente i parallelklassen, men klarer ikke ta kontakt

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er veldig forelsket i ei jente i parallelklassen, men jeg klarer ikke ta kontakt. jeg har tenkt mye på å sende en melding på facebook eller skype, men får det liksom ikke til. Har dere noen tips til hvordan jeg skal tørre å ta kontakt?. Hadde vært fint om der kunne hjelpe meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg synes det høres ut som en fin idé å ta kontakt med henne på Facebook. Det er liksom litt tryggere sånn helt i begynnelsen. 

 

Hva om du skriver en hyggelig innboksmelding? Du trenger ikke si at du er superforelsket i henne med en gang. Begynn i det små- gi henne for eksempel noen komplimenter, og spør om hva hun driver med for tiden. Chatten er jo også en knall måte å småprate på, så slå gjerne av en prat når du ser at hun er pålogget. 

 

Bruk artiklene under for tips til hvordan du videre kan vise henne at du liker henne. Flørting fungerer over Facebook, og også når du møter henne i person. Bruk tipsene for alt de er verdt!

 

Lykke til, 

 
Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking