Hopp til hovedinnholdet

Er veldig forelsket i en jente på skolen, men jeg tør ikke snakke med henne

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 13 år, og jeg er veldig forelska i en jente på skolen, men jeg tør ikke snakke med henne. Hvordan skal jeg gjøre dette??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Hvis du ikke kjenner henne fra før av, gjelder det å starte i det små! Si for eksempel hei når du passerer henne i gangen på skolen. Vær også positiv og smil, på denne måten er det lettere for jenter å ta kontakt med deg tilbake.

 

Etter hvert som hun får vite hvem du er ved at du har sagt hei, kan du gå videre til et par kommentarer når hun for eksempel kler på seg ytterjakken før friminuttet. 

 

Etter hvert som hun vet enda bedre hvem du er, kan du begynne å starte samtaler med henne. Du kan for eksempel starte med å psyke deg litt opp. Tenk at du er interressant, og at jenta vil snakke med nettop deg! Kom gjerne også opp med noen emner som du vet hun interesserer seg for. Dette hjelper deg med å holde en samtale gående. Ved å sakte men sikkert bevege deg inn på disse emnene, holder du også interessen hennes oppe. Kanskje dere til og med har noe til felles?

 

Hvis du synes det er skummelt i starten, kan et tips være å få med deg en venn i starten! Jeg legger ved en artikkel som kan hjelpe deg på vei.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse