Hopp til hovedinnholdet

Er 7 års aldersforskjell for stort?

Jente 20 år
 

Spørsmål

han er 7 år eldre enn meg, men vi liker hverandre, er usikker på hva venner kommer til å si om aldersforskjellen. er den for stor? vi passer perfekt til hverandre!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

7 år er i utgangspunktet en ganske stor aldersforskjell, og mange vil si at den er for stor. Men det er ingen som kan forutsi hvordan et forhold kommer til å gå, og om et par kommer til å klare den aldersforskjellen. Dere må selv tenke over problemer og utfordringer som eventuelt kan dukke opp, og dere må begge to bestemme for dere selv om dere synes det er greit og er villig til å satse på det.

 

Jeg vil tro at vennene dine vil være skeptiske til han og forholdet, men det er noe du kan kommer deg gjennom om du bestemmer deg for å satse på dette. Du kan snakke med dem om han, fortelle dem hvorfor du liker han og hvorfor du tror det kommer til å funke. Si at du ønsker at de støtter deg. Hvis de får møte han vil de kanskje se hvorfor du liker han så godt.

 

Jeg legger ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold som du kan lese og tenke litt over.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell