Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i læreren min. Hvordan skal jeg si det til han?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei :) Jeg er en jente på 15 år .Jeg på litt ting .. Jeg går 10 klasse og er veldig forelska i en gutt .. Mi snakker en del sammen men ikke på den måten om du forsår.. For problemet er at denne gutten vet ikke at jeg liker han , jeg tør heller ikke å si det pga Han er nemlig en av de lærene som har meg i noen fag på skolen.. Han er i 20 årene Men problemet er vel egentlig åssen skal jeg få si at jeg liker han ?? Å så er jeg egenlig redd for hva han skal svar.. om jeg skulle vært såå heldig at han også hadde likte meg så er det vel regler som sier at mi ikke kan være sammen pga lærer og elev?? Men hver gang mi snakker sammen så kjiler det i magen...å hvis jeg er nedfor trøster han meg alltid...da kjiler det også i magen... bare når han går forbi da kjiler det også .... så hva skal jeg gjøre??.Han har virkelig stjelt hjertet mitt.. Jeg er totalt smelta <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Når du har en ung lærer som er hyggelig og flink til å støtte skjønner jeg at det er fort gjort å få følelser for han. Dessverre er det sånn at det ikke kan bli noe mellom dere. Som lærer kan man miste jobben hvis man flørter eller har et forhold med en elev, og i tillegg er han jo mye eldre enn deg. Jeg anbefaler deg å ikke si noe til han om at du liker han, for dette vil nok kunne gjøre at han blir usikker på hvordan han skal forholde seg til deg. Du må rett og slett innstille deg på at han er lærer og du er elev, og at det er det. Prøv å bli kjent med flere gutter på din egen alder, kanskje finner du en du kan bli forelsket i. Hvis du føler at du vil snakke med noen om dette, kan det være lurt å ta en tur til helsesøsteren på skolen din eller helsestasjon for ungdom. Les også artiklene under.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell