Hopp til hovedinnholdet

Kan bli forelsket i menn som er 23 år gamle, hva skal jeg gjøre?  

Jente 13 år
 

Spørsmål

jeg er en jente på 13 år jeg har problemer, jeg kan bli forelsket i menn som er 23 år gamle.. det har skjedd tre ganger nå!! jeg er på en måte litt lei av det for jeg vet at det aldri kan bli noe i mellom oss.. jeg blir liksom så glad og vil vise meg frem hver gang jeg ser han/dem.. de er som noen kompiser.. jeg har vel aldri hatt en kjæreste som er like gammel som meg det er fra ett til fire års forskjell på oss..kanskje derfor.. men jeg er litt redd også for det kan jo gå galt ettervert... hilsen håpløs forelsket

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er ikke så rent uvanlig å bli forelsket i folk som er mye eldre - oftest skjer dette med folk som står personen nær eller som man ser opp til, som lærere, trenere, kjendiser eller lignende. Det er bra at du i det minste innser at det aldri kan resultere i forhold. Det er et veldig viktig steg å ta. Det er ikke noe galt i å være betatt av noen som er eldre, så lenge man ikke tar det noe lenger. Det kan tvert imot være gøy å sladre med venninner om den kjekke engelsklæreren, fotballtreneren eller onkelen til en venninne.

 

Det er ikke mye annet du kan gjøre enn å overbevise deg selv om at dette ikke er noe seriøst og at det bare er en teit forelskelse. Du må bagatellisere det for deg selv. Begynn å se på gutter på din egen alder. Det gjør ikke noe om de går i klassen over deg eller er to år eldre enn deg - en slik aldersforskjell går helt greit. Prøv å flørte og snakke med gutter på din alder, så kommer du etter hvert til å se at de ikke er så verst de heller.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell