Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp til å glemme han eller få han til å skjerpe seg.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg hater og liker en person på samme tid.. Jeg og han har hatt sex omtrent 3ganger, og jeg starter å ha følelser for han. Men han behandler meg som dritt, alle vennene mine, TIlOGMED hans venner sier at jeg ikke bør tenke på han, og at jeg bør glemme han.. Lettere sagt enn gjort for å si det sånt :) den andre gangen vi hadde sex var i en garasje, vi hadde drukket litt før.. og han tok et bilde av meg, som han viste til alle... Uansett så tilgidde jeg han, men han forsetter å ignorere meg på skype og facebook. Jeg greier ikke ignorere han, og hver gang han kommer til meg(helst på fester) og er kåt, så er jeg der for han.. Jeg trenger hjelp, det kiler i magen hver gang jeg ser han, men jeg KAN ikke bli sammen med han. Han er den største playeren som finnes, og sårer alle sammen. Jeg har også strartet å like andre også, men får ikke til å se meg selv sammen med de, fordi han har hjerte mitt på en måte(vet ikke hvordan jeg får til å forklare det) jeg trenger desperat hjelp til å glemme han, eller få han til å skjerpe seg!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Sånn du beskriver det virker det som denne gutten er en skikkelig "player".  Du sier jo at han behandler deg som dritt og at vennene dine og hans venner sier at du bør glemme han. Jeg tror de har rett i dette, og jeg tror ikke det er noen vits i å prøve å få han til å skjerpe seg. Det at han tok bilde av deg og viste det til alle er et tydelig tegn på at han ikke er noen hyggelig gutt, og selv om jeg skjønner at det ikke er så lett, bør du rett og glemme han. Den beste måten å gjøre det på er å slutte å treffe han, snakke med han osv. Ikke gi etter når han kommer til deg på fest. Finn i stedet på ting med andre folk og få tankene dine over på noe annet. Prøv å bli bedre kjent med de andre guttene du liker og som virker greiere enn denne gutten. Les også artikkelen under for flere tips.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 

 

  
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse