Hopp til hovedinnholdet

Liker en som er 10 år eldre enn meg, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 14 år som liker en som er 10 år eldre enn meg. Hva skal jeg gjøre? Jeg prøver å glemme han, men det er ikke så lett!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


Jeg tror du skjønner akkurat hvor stor den aldersforskjellen det er mellom dere, og et forhold mellom dere to ville nok aldri ha fungert. Det viktigste er at du skjønner akkurat det; at det aldri vil kunne bli noe mer mellom dere, og jeg mener det er rett av deg å prøve å glemme han. Det er aldri lett å glemme noen man er forelsket i, men det kan hjelpe bare det å fokusere på at det er et umulig forhold. Du må slutte å gjøre ting som får deg til å tenke på han, som å gå inn på facebookprofilen hans eller dra til plasser du vet han kommer til å være. Prøv å holde deg mest mulig unna han og skyv de tankene til side. Du må bare tenke på det som en tåpelig forelskelse og prøve å bagatellisere det. Si til deg selv at du bare har vært betatt av han og at det ikke er noe mer enn det.

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell