Hopp til hovedinnholdet

Kan ikke være forelsket i han fordi han bor i Sverige. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Heii I sommer var jeg på språkreise til Usa, der møtte jeg en svensk gutt.. Denne helgen var jeg på rounien med språkreisen, ingen av de norske vennene mine fra språkreisen skulle dit, men jeg dro dit uansett, men jeg tokk med meg bestevennen min. Der møtte jeg denne gutten, jeg trodde ikke at han var der, men det var han, det var veldig koselig, fordi vi var masse sammen i sommer. Jeg er ikke forelsket i han..tror jeg, men etter den kvelden, så har jeg tenkt på han konstant, og alerede på veien hjem så savnet jeg han. Og når vi var der, og jeg så han med andre jenter, så ble jeg litt lei meg, og litt sjalu, hvorfor det?? Jeg kan ikke være forelsket i han fordi han bor i sverige, jeg er veldig sikker på at han ikke føler det samme fror meg, og fordi jeg mest sansynelig ikke kommer til å se han igjen ,og jeg tør ikke ta kontakt med han, og han kommer ikke til å ta kontakt meg meg :(¨ HVA SKAL JEG GJØRE???????????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg tror grunnen til at du blir sjalu, savner han og lignende er fordi du er litt forelsket i han. Det er fullt mulig å bli forelsket i personer du vet du ikke kan bli sammen med. Det er jo nemlig ikke nasjonalitet som bestemmer hvem du forelsker deg i, men kjemi, personlighet og i mange tilfeller også utseende. 

 

Dersom du vet at du ikke ønsker å ta kontakt med han, så er det eneste du kan gjøre å prøve å komme over han. Møt andre gutter, vær med venner, vær i aktivitet og prøv å tenke mest mulig på andre ting.

 

Dersom du derimot innerst inne ønsker å ta kontakt, kan du ta kontakt på for eksempel facebook. Dersom du merker at han også viser interesse, og dersom du tror han er forelsket kan du fortelle han hva du føler og gi han anledning til å fortelle til deg hva han føler. Siden dere bor et stykke unna hverandre er det litt vanskelig å bli mer enn gode venner med mindre dere bestemmer dere for å innlede et avstandsforhold. Dere kan møtes i ferier og i noen helger, men dere må forberede dere på at det er vanskelig å være i et forhold med en som er langt unna, en som du ikke ser så ofte. Snakk derfor sammen og bestem dere for hva dere ønsker å gjøre. Vil dere teste det ut og se hva som skjer eller høres det for krevende ut?


Lykke til med valget ditt!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse