Hopp til hovedinnholdet

Avstandsforhold

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei:) er ei jente på 15 som fyller snart 16. Jeg var nettopp på ferie tur med vennina mi til tromsø. Der møtt jeg en veldig søt gutt. Vi ble godt kjent om snart forelska. men nå har jeg vendt tilbake til hjemme stedet mitt som er laaangt unna tromsø. Og nå vil jeg ha han hit. Han er 19 selv og jeg har møtt han så jeg er sikker på han:) men jeg lurer på om det finest andre steder for en person å sove på enn hotell. Han kan ikke sove med meg for aa kommer pappaen min bokstavelig talt til å drepe meg... Så hvordan skal jeg få en plass til han her som ikke er et hotell er spørsmålet mitt... takk for hjelpen :))

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår jo at du er forelsket, og gjerne vil treffe denne gutten igjen.  Avstand er jo en stor utfordring når man er forelsket!  Det er ikke lett å holde et forhold ved like når man bor langt unna hverandre. 

 

Det er jo også en viss aldersforskjell på dere, og det gjør det kanskje enn å mer utfordrende?  -Høres jo for eksempel slik ut når det ikke er mulig at han kommer og bor hos deg. 

 

Jeg vet ikke hvordan du skal kunne løse dette, og du spør vel strengt tatt kun om hvor han kan overnatte om han virkelig kommer på besøk.  Det finnes jo vandrehjem mange steder.  Det er oftest billigere alternativ enn hotell.  Andre alternativ, kan du være å bo hos noen kjente av deg eller av ham.  Kanskje det beste er å prate med pappa hvis du tenker at dette er et forhold du vil satse på?
Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell