Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så lyst til å snakke med henne men tør ikke. Hvordan?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er en gutt som er veldig forelsket i en jente som går i paralell klassen min. Det er bare det at jeg vet ikke hvs jeg skal gjøre, jeg prøver og snakke med henne men jeg vet ikke hva jeg skal si. Hun kikker ganske mye på meg og då får jeg en god følelse. Jeg har så lyst til å snakke med henne men av og til så tørr jeg ikke. Vær så snill, hjelp meg. Mvh Anonym

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Du kan først forsøke å være litt ekstra rundt henne, smile til henne, og se på henne. Slik at hun legger merke til at du er der. Etterhvert kan du si hei til henne, og gå bort og snakke med henne om for eksempel skole, en film du har sett eller noe lignende. Kanskje du vet hva hun liker, eller kan finne det ut, og snakke om det? Spør henne hva hun skal i helgen, eller om hun liker det og det bandet. Det viktigste er ikke hva du sier, men at du tør å gå bort og snakke med henne! Start i det små og ta små skritt framover, så tør du etter hvert!
 
Lykke til, hopp ut i det!
 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse