Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke si rett til han hva jeg føler og er utrolig dårlig på flørting!

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er så å si veldig forelsket i min bestevenn! Vi har gått på samme skole i 10 år og endte opp på samme vgs også! men i det siste har jeg tenkt veldig mye på han og det har utviklet seg sterke følelser for, for han er rett og slett helt fantastisk! Jeg føler også at han kanskje føler noe tilbake, men jeg kan jo også bare innbille meg det. Han snakker ofte til meg og en gang så var det like før vi begynte å leie hender før jeg dyttet han unna på kødd. Vi var også på en fest her om dagen, hvor han ringte meg etter festen og spurte om jeg kunne møte han litt. Vær så snill å hjelp meg, jeg vil ikke si hva jeg føler rett ut, for om jeg gjør det risikerer jeg å miste han som venn noe jeg absolutt ikke vil! I tillegg er jeg ufattelig dårlig på flørting osv.. Håper dere har noe tips!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Ut ifra det du sier så kan det virke som om han er interessert. Du trenger ikke si rett ut hva du føler for han, du må bare vise han det og ta initiativ for at det skal skje noe mellom dere. Flørting er ingen kunst, det handler rett og slett bare om å gi noen oppmerksomhet, tulle med dem og gi dem komplimenter. I stedet for å si at du liker han kan du fortelle han at du synes han er søt f.eks. Gi han klemmer når du møter han og når du går fra han. Tull med han. Send meldinger med han og ring han. Jeg legger ved noen artikler med flørtetips og lignende. Dette går nok bra!


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking