Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i en som jeg tror liker en annen. Bør jeg si det til henne?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg bor på et lite sted. Lett å bli kjent med folk og jeg er forelsket. Men problemet er bare at jeg tror hun er forelsket i en annen. Jeg leste nettopp nå på facebook at de er på filmkveld som bare gjør vondt verre. Jeg har tenkt mye på å bare gå bort til henne, ta henne med inn på do eller noe og bare si: - Hei, jeg er forelsket i deg. Jeg er nesten sikker på at du liker Stian, men jeg bare følte for å si det. På en måte greier jeg ikke å si det heller, men jeg vet at hun ikke kommer til å le. Help me?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg synes godt at du kan fortelle henne det, men jeg tror at hun kanskje kan bli skremt om du tar henne med deg på do for plutselig å fortelle henne noe sånt. Da bør du heller si til henne at du vil snakke med henne, og spørre om dere kan gå et sted der dere er alene. Ellers gjelder det bare å være frampå! Kanskje liker hun han nå, men ting forandrer seg fort på den alderen. Hvis du flørter med henne, gir henne komplimenter og viser henne interesse kan det fort være at muligheten åpner seg. Ikke bekymre deg for at de er på filmkveld, men arranger heller en filmkveld selv! Enten med bare henne eller med flere. Hvis dere blir flere er det bare å passe på at du blir sittende sammen med henne. Jeg tror kanskje det er bedre om du foreslår en filmkveld med flere andre i første omgang, da er det lettere for henne å bli med på det.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking