Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg vente til noe skjer eller gjøre noe selv?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år, jeg er selfølgelig forelsket i en som er 2 år større... jeg skal ikke si at han var kjekk første gangen jeg så ham. men,han ble ganske kjekk da vi begynnte å snakke veldig mye på snapchat og kik. vi snakker hver kveld/natt fra ca. 22.00-03.30 vi har møttes me venner men ikke mere enn det.. har veldig løst til å bli bedre kjent me han på forelskelesiden. men tror ikke han vil det på den siden.. mange sier at jeg må bare vente til noe sjer men jeg vet ikke om jeg skal det ?, men jeg tørr heller ikke å spør om det er noe mer... jeg likte en i 4 år han ga forfalskehåpninger.han likte å alle i rundt meg mye bedre en meg, han ble sammen me nestn alle venner å familie.. derfor er jeg livredd om noe skal gå galt denne gangen..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg synes ikke du skal vente for å se om noe skjer med mindre du tror han kommer til å ta initiativ snart. Da bør du heller prøve å sørge for at noe skjer selv! Det virker jo som om dere har mye kontakt, så da ser jeg ikke noe galt i at du kan spørre han om dere skal finne på noe en dag. Be han med hjem til deg for å se en film, eller dere kan være hos han eller dra på kino. Du må bare ta sjansen! Det er bedre å ta sjansen nå og få vite om han er interessert eller ikke, enn å gå lenge uten å vite - da kan det samme skje som sist gang.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell