Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre? Vet ikke om han har følelser for meg eller ikke.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er en 13 år gammel jente som er blitt forelsket i en gutt på min alder i paralell klassen min :) men jeg er litt usikker på om han liker meg tilbake. vi begge går på 8.trinn. det hele begynte da klassen min skulle på en skogstur som varte i 3 dager. jeg kunne velge om jeg ville bli med eller ikke. jeg valgte å bli på skolen og heller være i en annen klasse på mitt trinn. da jeg kom inn i den andre klassen la jeg først ikke merke til han. jeg valgte å sitte meg borte ved vinduet. da klokken var rundt 13.00, snudde jeg meg helt rundt å stirret ham rett inn i øynene! han så veldig overrasket ut. kompisen hans (som sitter rett ved siden av ham) sa til meg at han som jeg er forelsket i likte meg. da ble jeg veldig overrasket! jeg så at han jeg er forelsket i fikk panikk å ropte nei. men jeg ferska han i å se på meg i timene flere ganger. Siste dagen før jeg skulle inn i den onkelige klassen min, kjedde det noe skikkelig pinlig...klassen skulle ha gym og alle bortsett fra meg og han jeg liker var i klassen. de andre hadde gått bort i gymmen. han merket ikke at jeg sto i klassen da han skulle pakke gymtøyet sitt. plutselig snudde han seg å så på meg :) vi hadde øyekontakt i sånn 10 sekunder. så ble det flaut..jeg så ned liksom på skritte hans så ser jeg at han fikk reisning. jeg så at han også så på skritte sitt og holdt hendene foran. han så veldig redd ut! :) da vi kom bort i gymmen sto jeg inn til veggen og klarte ikke å tenke klart..bare tenkte på han. så kom han bort til meg og sto ved siden av meg å så på meg :)) nå går jeg i min onkelige klasse. jeg sendte ham en venne forepørsel på facebook, men han svarte ikke :( nå har alt endret seg..han bare ignorerer meg sellom jeg tar ham i å smug titte på meg innimellom. nå merker jeg at jeg har virkelig følelser for han. hva synes du jeg skal gjøre? det er litt av å på. noen ganger tenker jeg at han liker meg fordi han fikk reisning. noen ganger tenker jeg at han ikke gjør det fordi han ignorerer meg. jeg har merket at han er en sjenert type og at han kansje har vanskelig for å ta kontakt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg legger ved et par artikkel du kan lese gjennom. "Ung.nos flørteskole" inneholder mange gode tips som handler om hvordan du kan komme i kontakt med gutten du liker. Jeg mener du burde prøve å få startet en samtale med han. Til nå har dere jo bare sett på hverandre, og dere kjenner hverandre jo ikke egentlig enda. Ta med deg en venninne og gå bort til han i et friminutt. Spør hvordan det går med han, og la et emne flyte over i et annet. Etter hvert kan kanskje venninnen din la dere to få litt tid alene? 

 

Det er vanskelig for meg å si om han liker deg eller ikke. Likevel så ser han på deg ofte, og dette kan tyde på at han er interessert. Les artikkelen "20 tegn på at han/hun liker deg" for flere tips. Det at han ikke godtar deg på Facebook kan være på grunn av at han rett og slett er litt flau.

 

Men jeg synes uansett du skal prøve å bli kjent med han! Slik vil han kanskje godta deg på Facebook og dere kan snakke videre her. Kanskje dere kan finne på noe utenfor skolen en dag?

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse