Hopp til hovedinnholdet

Er ett års forskjell mye siden han går på videregående?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg har forelska meg sikkelig i en gutt jeg møtte på hytte tur med kirka mi. Jeg går i 10 klasse og han går første videregående. Vi har snakka en del på face og sendt noen få meldinger. Selv om han bare er et år eldre er det en stor forskjell siden han går på videregående?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Et års forskjell trenger ikke være så mye, men dette kommer selvfølgelig an på deres psykiske alder! Føler du at dere er på samme sted i livet? Tenker du noe over at du er yngre enn han når dere to er sammen? Disse spørsmålene kan være med på å gi deg et svar.

 

Jeg tenker at dersom du har lyst til å prøve deg på denne gutten synes jeg du skal det. Ett år er ikke så mye dersom du føler dere er like gamle når dere er sammen. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell