Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har vært utro med meg. Hvorfor savner jeg han?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei Kjæresten min har vært utro med meg vi var sammen i 4,5 mnd Jeg fant ut at han var utro ved at jeg å vennen min skulle på bussterminalen å vente på bjssn men plutselig ser jeg han munn til munn med en annen jente jeg blir helt knust jeg har gråttet gjort det dårlig på skolen å keg har det veldig dårlig keg savner han men hvorfor ? Hjeeeeeeeeeeeeeelp Vårt svar: Hei Hilsen redaksjonen, ung.no Hva fean betyr dette det er okke tull det jeg skriver

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så trist å høre at kjæresten din var utro mot deg! Det er helt naturlig at man føler seg knust etter en slik hendelse, men det er viktig at du ikke lar det gå utover skolen og resten av livet ditt. Når han gjør sånne ting mot deg fortjener han ikke at du tenker på han og savner han, og du bør rett og slett prøve å komme deg over han. Gjør ting som får tankene over på noe annet, vær med venninner, finne en fritidsaktivitet, bli kjent med nye folk. Hold deg opptatt med ting så du ikke blir sittende å tenke på han. Den første tiden etter et brudd er ofte veldig tung, men det vil nok gå mye bedre etterhvert. Les artikkelen under for flere tips.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no


 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg