Hopp til hovedinnholdet

Er det et problem at han er 7 år eldre? Og tremenningen min?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg liker veldig godt en gutt på 22 men problemet er at jeg er 15.. Eller jeg vet ikke om det er et problem men jeg føler det sånn, jeg har ikke snakket med han om alders forskjellen men jeg er veldig redd det skal være et stort problem. Ett problem til (eller jeg vet ikke om det er et problem, men det hadde det vært greit om du/dere kunne funnet ut av) han er tremeningen min. Jeg har kjent han i flere år og vi har snakket sammen en del! Flere ganger når jeg har vært med han og andre venner visker vennene mine til meg at han driver og ser på meg og sånn.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


Han er 22 år og du er 15. Det er 7 års aldersforskjell, og det er utrolig mye når du er så ung som du er. Det er generelt en ganske stor aldersforskjell. Jeg vil si at det er et stort problem, og jeg vil ikke råde deg til å prøve å gå noe videre med de følelsene du har. Les den artikkelen jeg har lagt ved om aldersforskjell i kjæresteforhold.

 

Det at han er tremenningen din er ikke noe problem lovmessig sett, men det kan jo bli litt ekkelt og flaut ved familiesammenkomster. Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell